ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις κάλτσες.

Η κάλτσα είναι ένα ρούχο που φοριέται στα πόδια. Οι κάλτσες για τους άνδρες συνήθως έρχονται σε χρώματα όπως μαύρο, γκρι, χακί και καφέ.

Κάλτσες για όλες τις εποχές

Οι κάλτσες όλων των εποχών κατασκευάζονται συχνά από ένα μείγμα βαμβακιού και spandex. Αυτές οι κάλτσες όλων των εποχών προσφέρουν την καλύτερη άνεση και αντοχή στην καμάρα. Με την τεχνολογία απορρόφησης ιδρώτα, αυτές οι κάλτσες αντιστέκονται στις μυρωδιές για να διατηρήσουν τα πόδια σας σαν καινούργια.

Κάλτσες Φθινόπωρο - Χειμώνας

Οι κάλτσες του φθινοπώρου - χειμώνα κατασκευάζονται συχνά από μαλλί, και παρόμοια είδη υλικών. Ο λόγος για τον οποίο αυτές οι κάλτσες φθινοπώρου - χειμώνα είναι καλύτερες για χειμερινή φθορά επειδή όταν υγρανθούν λόγω του ιδρώτα, οι ίδιες οι κάλτσες δεν διαλύουν τα μονωτικά τους χαρακτηριστικά.

Κάλτσες Άνοιξη - Καλοκαίρι

Οι κάλτσες την άνοιξη - καλοκαίρι είναι κατασκευασμένες για καθημερινή χρήση σε ζεστά κλίματα. Μεγάλη αναπνοή για ξηρά και δροσερά πόδια. Τα πόδια στεγνώνουν γρήγορα λόγω του υγραντικού υλικού των καλτσών άνοιξη καλοκαιριού. Ελαφρύ και άνετο, ταιριάζουν πολύ καλά και παραμένουν στη θέση τους.

1. Οι κάλτσες από μαλλί είναι καλύτερες για μεγάλες πεζοπορίες. Οι ίνες μαλλιού σας κρατούν ζεστό το χειμώνα και σας δροσίζουν σε ιδρωμένες καταστάσεις.

2. Αποφύγετε τις βαμβακερές κάλτσες παρόλο που το βαμβάκι είναι ένα δροσερό, λεπτό υλικό, αλλά απορροφά αμέσως τα πόδια σας από τον ιδρώτα. Μόλις συμβεί αυτό, μην περιμένετε να στραγγίξουν γρήγορα.

3. Για να διατηρήσετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να μειώσετε τον ιδρώτα, πηγαίνετε με μια ελαφριά κάλτσα. Αν και είναι λεπτές, οι ελαφριές κάλτσες ειδικά κατασκευασμένες για πεζοπορία εξακολουθούν να δημιουργούνται με επιπλέον απορρόφηση στο πόδι.

Προϊόντα 1 εώς 24 από 36