ΓΑΝΤΙΑ - ΣΚΟΥΦΟΙ - ΚΑΠΕΛΑ

Μπαλακλάβα

Η μπαλακλάβα είναι ένα είδος που φοράει το κεφάλι και το πρόσωπο διατηρώντας ζεστά παράλληλα το στόμα, τα μάτια και τη μύτη. Μερικά μοντέλα μπορούν επίσης να μαζευτούν πάνω από τη μύτη και το στόμα για να επιτρέψουν παρατεταμένη σταθερότητα.

Μάσκα

Η μάσκα τυλίγεται συνήθως στο πρόσωπο. Χρησιμοποιείται επίσης για προστασία από τους επιβλαβείς ιούς ή λοιμώξεις που υπάρχουν στον αέρα.

Γκέτα Λαιμού

Το γάντι του λαιμού είναι ένα ρούχο που φοριέται γύρω από το λαιμό για ζεστασιά. Το γάντι του αυχένα είναι ένας καλυμμένος σωλήνας από ύφασμα με μαλλί μερινός, πολυμερισμένο υλικό το οποίο γλιστράει πάνω και έξω από το κεφάλι. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε γκέτες λαιμών.

Τα γάντια με πλήρη δάχτυλα προσφέρουν βελτιωμένη ασπίδα έναντι βλάβης σε περίπτωση πτώσης ή επαφής με αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα. Τα γάντια με δάχτυλα είναι συνήθως εξαιρετικά για κρύα κλίματα και βοηθούν στον περιορισμό του κρυοπαγήματος. Λόγω μειωμένης ροής αίματος από το κρύο. Εάν τα χέρια σας βρέχονται από πηλό, βροχοπτώσεις, χιονοπτώσεις, εφίδρωση κ.λπ. φορώντας γάντια, επιτρέπουν συχνά πιο αξιόπιστο κράτημα από τα γυμνά δάχτυλά σας.

Τα καπέλα είναι μια κατηγορία μαλακών και λείων, συνήθως με γείσο. Τα καπέλα έχουν κορυφές που κρέμονται πολύ κοντά στο κεφάλι, έχουν συνήθως γείσο ή καθόλου περίγραμμα.


Προϊόντα 1 εώς 24 από 230